Beli Dinar Jadikan Loket Emas

Salam sahabat emas….pertama kali saya melihat gambar dinar keluaran Public Dinar tidaklah cantik bagi pandangan saya.Namun setelah melihat secara live dan pegang dinar keluaran Public Dinar saya menukar tanggapan kepada memang cantik dan halus ukirannya.

So bagi wanita yang sudah mempunyai rantai emas , bolehlah beli dinar ini untuk dijadikan loket.Bentuk dan ukiran dinar keluaran Public Dinar memang cantik.Saiz yang paling sesuai untuk umur pertengahan adalah saiz 5 dinar , saiz 10 dinar bagi mereka yang sudah berumur manakala bagi kanak-kanak saiz 1 dinar.So kesimpulannya :

Beli satu set dinar keluaran Public Dinar dari saya untuk seisi keluarga :

  1. 10 dinar untuk nenek/ibu/mak.
  2. 5 dinar untuk anda/isteri.
  3. 1 dinar untuk anak anda.

Kalau nak tengok gambar dinar keluaran Public Dinar boleh tengok di artikel saya sebelum ini iaitu bentuk dan nila emas keluaran Public Fine Gold International.

3 comments

  1. Wah best nyer.. lagi best klu boleh tunjuk contoh brg 1,2 nnt mesti ada yg ikut, nk cari org yg boleh buat loket ni dgn kadar upah yg rendah kat ner yer?

    [Reply]

    emas kini Reply:

    nanti i tanya member yg ada kedai emas k….dan saya akan tunjuk contoh hasilnya nanti

    [Reply]

    zai Reply:

    wah~ bestnya tak sabar nk tgk…agak2 kosnya brp yer..kot murah dr harga pasaran okla, nk jugak simpan/bli trs ngan tn tanah ;o)yerla, nk simpan leceh, klu jd loket sarung trs sng..

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *