Peluang Bergelar Usahawan Emas Bersama EmasKini

Assalamualaikum dan salam emas buat semua pengunjung emaskini.Rindu tak pada coretan saya ? Kalau rindu tandanya , sahabat menyanyangi emaskini.com 🙂 dan jutaan terima kasih pada sahabat semua dengan kasih sayang tersebut.Sejak kebelakangan ini saya banyak menerimas sms pertanyaan “mengapa emaskini tidak terupdate”.So bagi mereka yang belum mengetahui , saya baru menimbang cahaya mata ke 2 yang diberi nama Alya Safra.

Artikel kali ini saya tulis bagi mencari/memberi peluang pada sahabat di seluruh Malaysia yang berminat untuk bergelar usahawan emas / tokey emas / peniaga emas bersama emaskini.com.Inilah peluang keemasan yang tidak patut dilepaskan.InsyaAllah saya akan memberi 100% tunjuk ajar selok belok perniagaan emas.Saya banyak menerima panggilan dari seluruh negara malah dari Indonesia 🙂 yang berminat tentang emas keluaran Public Fine Gold.Banyak panggilan terpaksa saya “divert” kerana saya tidak berkemampuan untuk memberi layanan antara sebabnya lokasi yang jauh.So inilah peluang terbaik bagi sahabat menjadi agen di bawah rangkaian emaskini.Dari segi marketing/promosi online , sahabat semua tidak perlu bimbang kerana emaskini.com akan melakukannya , malah dari segi maklumat bagi memberi penerangan tentang emas juga tidak perlu bimbang kerana emaskini.com akan melakukannya.

So bagi sahabat yang berminat menyertai rangkaian emaskini.com sebagai agen di Kelantan / Terengganu / Pahang / Selangor / Johor / Melaka / Negeri Sembilan / Perak / Kedah / Pulau Pinang / Perlis / Sabah / Sarawak sila :

Langkah Pertama.

Isi borang dibawah dan fax/email berserta salinan kad pengenalan ke :

Dowload borang dalam bentuk Borang dalam bentuk pdf atau Borang dalam bentuk ms word ( right click mouse dan save as )

Email : liching@publicgold.com.my @ vincent@publicgold.com.my @ denise@publicgold.com.my
Fax :04-6464 916

dan cc kepada saya sabri_ahmad2000@yahoo.com

Langkah Kedua.

Selepas itu anda akan menerima panggilan / email dari Public Fine Gold bayaran yang perlu dijelaskan ( bayaran untuk membeli goldbar 100 gram , 50 gram (coin&goldbar) , 20 gram , 10 dinar , 5 dinar dan 1 dinar ).

** Modal untuk memulakan perniagaan emas secara sambilan/sepenuh masa bergantung pada harga emas semasa mengikut pasaran dunia.Jika harga emas rendah maka modal pun rendah , jika harga emas naik , modal pun naik.Harga satu set emas Public Gold seperti tertera disebelah **

Akhir sekali bank in duit ke akaun syarikat Public Fine Gold International Sdn Bhd dan email/fax slip bayaran.

No Akaun Syarikat :
Maybank 507134241707
Public Bank 3148136630

Email : liching@publicgold.com.my @ vincent@publicgold.com.my @ denise@publicgold.com.my
Fax :04-6464 916

dan cc kepada sabri_ahmad2000@yahoo.com

Langkah Ketiga.

Setelah proses di atas selesai , pihak syarikat akan menghubungi sahabat untuk melakukan proses penghantaran emas.Tarikh , masa dan lokasi akan dirahsiakan hanya sahabat dan pihak syarikat sahaja yang mengetahuinya.Atau pun sahabat boleh mengambilnya sendiri di pejabat Public Fine Gold International.Gambar dibawah adalah satu set emas keluaran Public Fine Gold yang anda miliki bila bergelar agen/dealer.

Langkah Terakhir.

Sahabat sudah layak bergelar tokey emas / usahawan emas / peniaga emas tanpa perlu modal yang besar / tanpa kedai.Sahabat juga akan menikmati komisen 1.5% dari total pembelian / keuntungan dari segi kenaikan harga emas / keuntungan membeli balik emas.

Public Fine Gold International Sdn Bhd
12E First Floor,
Jalan Rumbia,
11900 Bukit Jambul,
Penang, Malaysia.

42A, Jalan PJS 8/6 (Third Floor)
Mentari Business Park,
Bandar Sunway, 46150 Petaling Jaya,
Selangor.

Main Office: +604-644 9999
Bishop Branch: +604-261 9999
KL Branch: +603-5634 8999

Sebarang masalah / pertanyaan sila hubungi saya di talian 012-9561954 / 019-9561641 ( Sabri Ahmad ) atau Mr Branson Saw – CEO Mobile: 019-448 8916.

13 comments

  1. salam, saya nak tahu adakah emas ni sama dengan emas di luar sana 916 ? dan bagaimana kalau saya membeli emas di luar sana dan saya simpan kemudia jual kan balik untuk mendapatkan untung harga sema sa emas ? boleh ker ? saya nak tau ,
    tq

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *