Promosi X-Plan dari Public Gold

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat sahabat sekalian.Alhamdulillah , kita bersua kembali dalam arena internet tanpa sempadan.Untuk makluman semua , Public Gold sedang mengadakan promosi “X-Plan”.Secara detilnya promosi ini membolehkan anda menukar emas anda berketulenan 999.9 ( 24K ) dan 916 (22K) kepada produk emas dan perak keluaran Public Gold ( gold bar , gold coin , silver bar , dinar , i-series & jewellery ) .

Public Gold akan membeli emas anda mengikut harga terkini mengikut ketulenan emas anda.Contoh , Anda memiliki gold bar / barang kemas berketulenan 999.9 ( 24K ) . Public Gold akan membeli emas tersebut dengan harga terkini diwebsite mengikut harga PG Buy bagi gold bar 10gram manakala bagi emas berketulenan 916 ( 22K) , Public Gold akan membeli emas tersebut mengikut harga PG Buy bagi i-Series Jewellery.

Mengapa anda harus tukar emas anda kepada produk Public Gold ?

  1. Jika total nilai emas anda melebihi 20K , secara automatik anda akan bergelar dealer sah Public Gold dan akan menikmati kelebihan sebagai dealer (komisen dan sebagainya).
  2. Spread harga product Public Gold yang rendah ( tempoh mengaut untung yang cepat ) .
  3. Mudah untuk dijual beli ( 14 cawangan seluruh negara dan +-16 ribu dealer seluruh negara ).
  4. Public Gold akan membeli kembali product tersebut walaupun calar dan bengkok, asalkan beratnya tetap sama.
  5. Harga sentiasa diupdate mengikut harga emas semasa dunia ( update setiap 20 minit ) dan boleh dilihat secara “live” oleh sesiapa pun.
  6. Buatan tempatan yang sudah ada nama di pasaran & memiliki sijil ketulenan yang sah ( tidak perlu ada keraguan tentang ketulenan ) .

Nota : Sebarang masalah dan pertanya sila hubungi saya untuk lebih detil.Rebut peluang keemasan ini sebelum terlambat , promosi ini sehingga 31 Disember 2011 sahaja.

 

 

One Response so far.

  1. […] emas asalkan emas untuk trade-in kepada emas jenama Public Gold sempena promosi X-Plan kali ke 2 ( promosi X-Plan kali 1 ).Mesti anda tertanya-tanya , hebat sangatkah emas Public Gold […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *