BlogEmas.Com Untuk Dijual

Salam sahabat emas semua…Alhamdulillah dengan izinNya , sempat saya menyiapkan satu lagi blog untuk mempromosi emas di Malaysia.Semoga semakin banyak “blogger emas” yang timbul.Namun begitu , saya berharap mereka yang sudah memiliki blog mengenai emas dapat update @ kemaskini blog dengan artikel-artikel terbaru mengenai emas.Kalau tiada idea untuk menulis , boleh ambil artikel di blog ini asalkan memberi sedikit penghargaan dengan memasukkan link emaskini.

Baiklah , harga emas dah mula naik.So tunggu apa lagi , beli jer ler :).Dah time murah sebelum ini tak nak beli . So apa kata time harga emas naik@tinggi , kita pakat-pakat beli :).Nak beli emas keluaran Public Gold jangan segan silu untuk hubungi saya.

Kalau sebelum ini saya dah mengumumkan jualan 3 blog iaitu www.dinarkini.com , http://www.goldavenue.com.my dan http://www.emasmalaysia.com.So bagi meneruskan apa yang saya mulakan….saya dengan ini melancarkan satu lagi blog untuk dijual dengan harga seperti sebelum ini iaitu hanya RM195.00.Bagi mereka yang berminat boleh hubungi saya secepat mungkin.Siapa dapat dia dapat.

2 Responses so far.

  1. emas kini says:

    update terkini : sudah ditempah

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *