Buat Blog-Promosi Untuk Agen Public Fine Gold

Salam sahabat emas…..Disini saya ingin mempelawa agen PG yang ingin memiliki blog peribadi bagi mempromosi jongkong emas dan dinar emas.Banyak kelebihan jika anda mempunyai blog peribadi.Salah satunya , bidang perniagaan anda akan mejadi lebih luas dan profesional.

Sebagai contoh , sejak topik Pelaburan Emas yang disiar di rancangan Bijak Wang TV3 , saya menerima banyak panggilan dari seluruh negeri untuk mengetahui tentang selok belok pelaburan emas.Bila saya tanya ” dari mana mengetahui no hp saya , pemanggil itu menjawab melalui lamaweb EmasKini.Com ” .

Jika anda berminat untuk memiliki lamanblog / blog untuk perniagaan anda sila hubungi saya.Tawaran isitimewa ini khas kepada agen PG sahaja.Bagi mereka yang bukan agen PG pun boleh jugak tapi lain sedikit harganya.

Sesiapa berminat nak buat domain dot com….dot net……dot org ..boleh hubungi saya secepat mungkin…hanya serendah RM150 / tahun dan khidmat sokongan 24jam……tawaran terhad……jana pendapatan beribu-ribu.Contoh lamanblog yang anda akan perolehi seperti EmasKini.Com / DinarKini.Com .

DinarKini-Com

p/s : Tawaran ini tidak ada kena mengena dengan syarikat PG , ia hanya tawaran dari saya bagi memperluas “keyword” pelaburan emas di internet.

p/s/s : Lamanblog DinarKini.Com untuk dijual , sesiapa yang berminat boleh hubngi saya , siapa cepat dia dapat.

67 Responses so far.

  1. […] sebelum ini saya ada membuat promosi untuk agen Public Fine Gold memiliki blog peribadi / syarikat.Blog pertama yang saya lancarkan adalah DinarKini.Com dan sudah pun terjual.Selepas itu saya […]

  2. Dila says:

    Salam En Sabri;

    Mohon emailkan maklumat detail… saya berminat menjadi Agen PG seterusnya memiliki blog seperti ini :)

    [Reply]

    emas kini Reply:

    saya dah email pada saudari.Tq

    [Reply]

  3. usaha07 says:

    Salam….minat nak beli emas…stok apa yang ada dan harga ?

    [Reply]

    emas kini Reply:

    semua ada

    [Reply]

  4. harga emas says:

    bisnis yang bagus
    good luck ya..

    [Reply]

  5. Yati Norhayati says:

    saya sgt2 berminat utk memilik blog emas seperti ini..saya beru saja menjadi agen public gold..(A0474)..

    saya perlukn blog dgn segera…bila boleh saya buat pembayaran??

    [Reply]

    Dila Reply:

    aik nape saya xde pun no agen camtu… nak kena tanya PG ni…

    [Reply]

  6. Bisnisnya menarik mas, semoga berhasil ya

    [Reply]

  7. […] p/s : Saya masih lagi bersedia untuk membantu sahabat semua memiliki satu website/webblog seperti ini bagi melakukan promosi secara online.Klik di link ini , maklumat selanjutnya. […]

  8. amir says:

    bleh bgtau camane nak memeliki blok or website yg saudara tawar kan. blh bg lbh maklumat dan cara bayaran nya?

    [Reply]

    Sabri Reply:

    maklumat lanjut telah dihantar ke email saudara amir.Tq

    [Reply]

  9. zaidi bin rahman says:

    assalamualaikum… sy ingin meminta bantuan dari encik sabri macam mana nak copy atau paste kod harga publicgold dengan public dinar(24 hour live)? sekian terima kasih

    [Reply]

  10. didie318 says:

    sy bru jd agent PG.cmne sy nk wat pmbyaran untk mmliki blog spt emaskini.com?

    [Reply]

  11. Sabri Ahmad says:

    saya sudah email maklumat lanjut .Tq

    [Reply]

  12. Norhana says:

    Salam En. Sabri,

    Saya baru sahaja menjadi agen public gold dan berminat untuk miliki blog seperti ini. Tawaran ini masih dibuka lagi? Kalau ya, boleh tolong email detail pada saya…

    Terima kasih

    [Reply]

  13. En Nim says:

    Boleh e-mailkan maklumat detail utk agen public gold memiliki blog seperti ini serta kos dan ciri-ciri blog.

    Terima kasih.

    [Reply]

  14. zaly says:

    Salam En. Sabri

    Saya baru saje menjadi PG agent. saya berminat untuk memiliki website seperti ini. Macam mana dgn kosnya.

    terima ksih

    [Reply]

  15. Sabri Ahmad says:

    maklumat telah dihantar ke email tuan.tq

    [Reply]

  16. Shida says:

    Salam En. Sabri

    Saya juga berminat untuk memiliki website seperti ini, boleh tahu details lebih lanjut. TQ.

    [Reply]

  17. wadi says:

    salam en sabri,..

    promosi masih dibuka lagi ker utk agen PG? saya pun berminat miliki web sebegini,.. leh hantar info n kosnye,.. tq

    [Reply]

  18. Izat says:

    Salam en sabri…saya berminat utk dpt kan website ni. Bleh en emailkan saya detail dgn kadar segera? TQ

    [Reply]

    Sabri Reply:

    maklumat sudah dihantar ke email tuan.tq

    [Reply]

  19. mohd jefry says:

    salam.
    sayadah jadi agent PG. cumma skrg berminat nak miliki blog seperti ini.

    [Reply]

  20. rizal says:

    salam es sabri sy berminat nk buat blog .com ni bleh bagi dtail tak? sy juga berminat nk beli silver bar.. bleh bagi diskaun lagi? rm2200 bleh? tq

    [Reply]

    Sabri Reply:

    silver yang mana tu ? kalau yang sy lelong tu 20pc silver morgan tu tak dapat ler coz tu memang harga diskaun dah

    [Reply]

  21. jumari says:

    salam en sabri,

    saya berminat untuk memiliki blog.. bagaimana caranya.. Tkasih

    [Reply]

  22. nik mohamad says:

    salam..
    saya en. nik mohamad dealer PG dan sy ingin wt satu website/webblog seperti ini utk membuat promosi secara online….utk meningkatkan lg sales sy…

    [Reply]

  23. suhaimi says:

    en.sabri:
    saya ingin memiliki blok
    mcm maner caranyer
    tq

    [Reply]

  24. asri9116 says:

    salam….bole bg saya detail mcmmn nk beli blog mcm tn saya dealer PG TQ

    [Reply]

    Sabri Reply:

    maklumat sudah dihantar ke email tuan

    [Reply]

  25. masrini says:

    promo ni ada lg ke?

    [Reply]

  26. ad says:

    As salam..
    Saya baru joint PG as dealer. ada lagi x servis untuk buat blog seumpama tuan?

    [Reply]

  27. nizam says:

    Salam,

    En Sabri, saya baru jadi deqaler PG. Saya berminat memiliki blog spt ini. Apa step yg perlu dilakukan?

    [Reply]

  28. SHAMSUDIN HARON says:

    Saya baru menjadi dealer dan berminat nak wujudkan website itu. Tolong hantarkan
    butir-butir kepada saya.Terima kasih.

    [Reply]

  29. sharifah says:

    Saya minat nak jadi ejen tolong tunjuk ajar, tq

    [Reply]

    Sabri Reply:

    boleh

    [Reply]

  30. ISMAIL says:

    Macamana saya nak daptkan template blog macam nie dalam masa yang sama saya nak kekalkan entry dan entiti dalam blog lama saya?

    [Reply]

    Sabri Reply:

    theme ini hanya untuk domain/webhosting berbayar yang menggunakan sistem WordPress sahaja.Blogspot tak boleh

    [Reply]

  31. mukridz says:

    Assalaumialaikum En Sabri. Sy berminat nk buat blog seperti contoh diberi. Boleh bagi detail? cara, price etc….

    [Reply]

  32. mohd asri a.rahman says:

    assalam

    saya berminat nak ada blog/website….boleh bantu saya tak saya agen PG kod A2661 TQ

    [Reply]

  33. amy says:

    salam…sy nk tnye ape beza wordpress dgn blogspot?dan blog ini bole letak ape2 name .com atw tidak?brape byaran blog ini…tq

    [Reply]

    Sabri Reply:

    blogspot free dan wordpress adalah cms/sistem yang digunakan jika menggunakan tapak hosting berbayar…kos blog ini adalah RM170.tq

    [Reply]

  34. cikguamir says:

    salam… saya berminat nak ade blog macam nie… saya sebelum nie ade blogspot je,,, plese send a detail to my email. saya ajen PG gak area k,trganu..

    [Reply]

  35. sakma alihan says:

    saya nak website/web blog macam tuan. camne nak berurusan? tq

    [Reply]

  36. norman says:

    salam tn admin,

    saya telah menjadi agen PG dan berminat untuk ada blog seperti tuan admin. minta maklumat lanjut

    [Reply]

  37. jid says:

    salam tuan, saya memerlukan pertolongan dr tuan.
    saya sudah mempunyai keyword (nama bagi laman web saya sendiri dalam .com)dan saya juga sudah melanggan hosting dari sebuah syarikat iaitu http://www.internet-webhosting.com .Permasalahan saya ialah saya tidak tahu nak setting seperti laman web tuan sabri ini.perkara ini amat menyukarkan saya sekali..di harap tuan sudi membantu saya…tq

    [Reply]

  38. Roslan Aziz says:

    Assalaumialaikum En Sabri. Sy berminat nk buat blog seperti contoh diberi. Boleh bagi detail? cara, price etc….

    [Reply]

  39. MOHD ROMIADY BIN MOHD NOOR says:

    SALAM..SAYA BERMINAT JADI AGEN PG DAN MEMILIKI BLOG.CAMNE CARANYA…

    [Reply]

    Sabri Reply:

    panduan utk jadi dealer leh baca di link ini http://emaskini.com/join-us/ @ boleh terus hubungi saya untuk lebih detil

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *