Gala Dinner 2012 Night of Stars Bersama Family Public Gold

Assalamualaikum sahabat seperjuangan dalam Public Gold.Alhamdulillah , Gala Dinner datang lagi untuk tahun kedua , gala dinner pertama dianjurkan pada tahun lepas iaitu pada tarikh 11.11.11 . Gala Dinner merupakan satu majlis makan malam  pengurusan Public Gold bersama keluarga dealer dan pelabur dan customer Public Gold.Dalam majlis ini , kita dapat berjumpa dengan semua pengurusan Public Gold dan otai-otai emas Public Gold seluruh negara.Jom kukuhkan ikatan persaudaraan secara offline setelah sekian lama melalui online.

Jangan lepaskan peluang ini kerana banyak manfaat yang bakal anda perolehi melalui perjumpaan ini.Ini merupakan salah satu teknik promosi untuk diri sendiri . Sebenarnya teknik ini sudah digunapakai sejak sekolah lagi tapi tidak ramai yang sedar.

Dalam sebuah kelas , ada 40 orang murid . Ada seorang murid yang aktif dalam kelas . So cikgu akan lebih ingat / nampak pada pelajar tersebut . Begitu juga dalam perniagaan , ada 40 orang pesaing tapi anda tidak aktfi . Adakah pihak Public Gold / pelanggan akan ingat atau nampak anda.Tentu tidakkan . So tonjolkan  diri anda dalam Public Gold dan pelanggan.

So disini saya ingin meng “haruskan” kesemua Dealer , Priority Dealer dan Master Dealer untuk menghadirkan diri ke Majlis Gala Dinner Public Gold 2012 . Bagi mereka yang bernaung di bawah rangkaian EmasKini atau pelanggan, saya meng “wajib” anda hadir kerana kedatangan anda semua dinanti-nantikan oleh saya sendiri :).Maklumat Lokasi & Tarikh :

SATURDAY, 13 OCTOBER 2012.

7.30PM – 10.30PM

GRAND BALLROOM , CROWNE PLAZA MUTIARA , KUALA LUMPUR .

Untuk mengesahkan kehadiran anda , anda mesti membeli / tempah tiket kehadiran berharga RM100/1 tiket untuk seorang.Tiket ini boleh ditukar dengan RM100 Cash Voucher selepas tamat program tersebut.Ini bermakna program ini adalah PERCUMA.Mereka yang sudah mempunyai akaun online Public Gold boleh membuat tempahan secara online . Jumpa disana….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *