Kelebihan Gold Accumulation Program ( GAP )

Bismillah , dengan nama Allah Maha Kaya.Sudah berapa lama  mengikuti perkembangan emas fizikal ? Adakah sudah melebihi 6 bulan atau lebih ? Jika sudah melebihi 6 bulan , sepatutnya anda sudah miliki setidak-tidak 1Gram emas fizikal.

Miliki aset emas 1Gram tidak sesusah zaman dahulu kala , hanya perlukan TINDAKAN . Jangan berlengah esok kerana esok menjadi minggu hadapan dan akan menjadi bulan hadapan.LAKUKAN SEKARANG.

Opsss , ada hadiah misteri menanti mereka yang beli 1Gram emas melalui kaedah Gold Accumulation Program ( untuk pembeli baru sahaja ) .

kelebihan gap public gold

Ciri-Ciri dan Kelebihan Gold Accumulation Program ( GAP ) ;

1 – Boleh beli emas berketulenan 999.9 ( 24 karat ) dengan bajet serendah RM182 = 1gram ( harga pada 15-6-2016 dan dikemaskini sekali sehari pada jam 12:00 malam ).

2 – Emas dalam akaun GAP disimpan secara percuma, tiada yuran tahunan.

3 – Emas dalam akaun GAP boleh disimpan selama mana yang anda inginkan , tiada had masa.

4 – Emas dalam akaun GAP boleh disimpan sebanyak mana yang anda inginkan , tiada had jumlah.

5 – Emas yang sedia ada dalam GAP boleh ditambah mengikut bajet masing-masing asalkan dalam gandaan 1Gram, tiada syarat wajib beli dalam jumlah tertentu dan dalam tempoh tertentu.

6 – Emas dalam akaun GAP boleh dikeluarkan dalam bentuk fizikal ( serendah 1Gram ) dan Dinar di mana-mana 18 cawangan Public Gold seluruh Malaysia tanpa had.

7 – Emas yang disimpan di dalam GAP boleh dikeluarkan pada bila-bila masa dengan syarat tinggalkan baki serendah 1Gram bagi memastikan akaun GAP sentiasa aktif.

8 – Jika dikeluarkan semua emas yang disimpan, untuk uruniaga pembelian GAP seterusnya akan dikenakan cas RM50 untuk aktifkan semula akaun GAP.

9 – Waktu urusniaga beli dan jual secara online yang fleksibel , 24 jam sehari 365 hari. ( Utk keluarkan fizikal hanya di waktu office hour.

10 – Gold Premium dikenakan ketika ingin mengeluarkan emas dalam akaun GAP seperti pembelian biasa juga mengikut item beratnya.

Leave a Reply

Your email address will not be published.