Panduan Keluarkan Emas Fizikal Dari Akaun Emas GAP Public Gold

๐— ๐—”๐—ก๐—จ๐—”๐—Ÿ ๐—ฃ๐—˜๐—ก๐—š๐—˜๐—Ÿ๐—จ๐—”๐—ฅ๐—”๐—ก ๐—˜๐— ๐—”๐—ฆ ๐—™๐—œ๐—ญ๐—œ๐—ž๐—”๐—Ÿ ๐—”๐—ž๐—”๐—จ๐—ก ๐—š๐—ฆ๐—”๐—ฃ.

Ada 2 cara keluarkan emas dari akaun akaun emas GAP.Boleh pilih cara yang sesuai dengan keadaan anda pada waktu itu.Belum ada akaun emas GAP Public Gold boleh rujuk sini.

๐—ž๐—ฎ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฎ๐—ต ๐—ฃ๐—ฒ๐—ฟ๐˜๐—ฎ๐—บ๐—ฎ (๐—ช๐—ฎ๐—น๐—ธ ๐—œ๐—ป ๐—ธ๐—ฒ ๐—–๐—ฎ๐˜„๐—ฎ๐—ป๐—ด๐—ฎ๐—ป).

Hubungi atau WhatsApp staf di cawangan Public Gold yang anda ingin keluarkan emas fizikal dari akaun GAP.

Nyatakan Nama , PG Code serta item emas yang ingin di keluarkan.Buat temujanji tarikh & masa nak ke cawangan.

Kemudian pergi ke cawangan berkenaan, bayar kos gold premium dan bawa pulang emas.Jangan lupa bawa kad pengenalan diri. Itu sahaja.

๐—ž๐—ฎ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฎ๐—ต ๐—ž๐—ฒ๐—ฑ๐˜‚๐—ฎ ๐—ฃ๐—ข๐—ฆ (๐—š๐—œ๐—ง).

Jika tinggal jauh daripada cawangan atau tak ada masa nak ambil emas sendiri, boleh gunakan servis terkini yang di sediakan oleh Public Gold iaitu Gold In Transit (GIT).

Emas akan dipos terus ke rumah.Kemudahan ini ada dalam menu GAP ( GIT Withdraw ).Jika item tiada dalam menu tersebut , boleh hubungi cawangan utk request item di kehendaki.Hanya bayar gold premium dan kos penghantaran.Perkhidmatan ini di lindungi insurans.

Senangkan ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰

Sejak adanya kaedah belian #AkaunEmasGAP, semua orang mampu simpan emas. Walaupun cuma dengan bajet serendah RM100 sebulan.

Boleh join Telegram Channel saya ๐Ÿค— > http://t.me/emaskini

Leave a Reply

Your email address will not be published.