Seminar Pelaburan Emas di Kuala Terengganu

Salam semua sahabat….Alhamdulillah dengan izinNya , dapat saya menghadirkan diri di seminar pelaburan emas bersama En Syukor , Pokli dan Mr Branson selaku orang kuat Public Gold di Kuala Terengganu.Sepanjang seminar banyak ilmu , selok belok , tip-tip , pengalaman yang berguna dikongsi oleh mereka semua.Jika di izinNya , tip-tip , pengalaman , ilmu mengenai emas akan saya kongsi di blog ini secara percuma untuk anda semua.

So jangan lupa untuk mengikuti perkembangan saya mengenai pelaburan emas dengan bookmark blog ini atau langgan melalui email.Di akhir sesi seminar pelaburan emas , sempat saya bergambar dengan mereka semua.
Mr Branson Saw – General Manager

Pokli

En Syukor

p/s : Cerita emas akan datang mengenai perjalanan saya menjadi agen Public Gold.So mulai sekarang sahabat semua boleh menghbungi saya untuk mendapatkan jokong , syiling , dinar emas.

8 Responses so far.

 1. Aliza says:

  banyak ilmu berguna yang kita dapat semalam yeee..

  [Reply]

 2. goldemas says:

  tahniah en.sabri ahmad…selamat datang ke dunia agen public gold

  [Reply]

  emas Reply:

  terima kasih….mohon tunjuk ajar

  [Reply]

 3. pokli says:

  tahniah…
  org2 trg boleh beli emas dgn en sabri nih

  tahniah
  semoga berjaya bersama2

  [Reply]

  emas Reply:

  amin

  [Reply]

 4. kak k says:

  akak dok baca2..ramai ejen2 yang offer nak jual emas PG..tapi tak ada yang offer nak beli@buat sistem gadaian…kalau akak nak wang segera..ada tak sapa2 ejen yang nak beli…prosesnya mcm mana…nak tetap hrg dan cara bayaran….dan klau blh biarlah ada ejen2 @tokey2 PG buat sistem gadaian spesel untuk produk PG…bernas tak idea akak?..sesuai untuk masa kecemasan

  [Reply]

  emas kini Reply:

  memang bernas idea akak tu…tapi kena bg cadangan pada PG ler …dia sanggup tak buat sistem Ar Rahnu coz syarikat dia hanya mejual emas dan membeli emas dengan harga semasa……..

  [Reply]

 5. […] So saya harap tip diatas dapat memberi sedikit panduan untuk membeli emas / dinar dari saya.So sesiapa yang ingin mengenali saya sila lihat gambar saya bersama Branson , Pokli dan En Syukor. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.