Sudahkan Anda Bercinta Dengan Emas dan Perak ?

Dah mula ke belum mengenali emas dan perak . Jika belum , kenali ia sekarang . InsyaAllah , tidak akan keluar kata-kata ” menyesal 5 tahun sebelum ini aku tidak beli emas” . Sepanjang percintaan saya dengan emas dan perak , ramai insan-insan yang saya temui mengeluarkan kata-kata “menyesal ….. tahun sebelum ini aku tidak bercinta dengan emas dan perak ” . Kalau dari dahulu aku dah bercinta dengan emas dan perak , sekarang ia membuatkan aku mengukir senyuman manis.

Alhamdulillah , saya bernasib baik kerana sudah hampir 4 tahun saya bercinta dengan emas dan perak.Sepanjang percintaan kami , tidak pernah emas dan perak curang pada saya.Sebaliknya , ia sentiasa memberi senyuman dan gelak ketawa pada saya . Ramai yang tertanya-tanya apakah tips yang saya amalkan sehingga sekarang masih bersama emas dan perak.Dua tips paling asas bercinta emas dan perak adalah :

 1. Sentiasa menerima ia seadanya.
 2. Jangan mengheretnya ke jalan yang salah dan berliku.

Opssss , Adakah masihkah ada ruang dan peluang untuk anda mula mengenali emas dan perak . Jawapannya masih ada selagi hayat dikandung badan.Adakah sudah terlewat untuk anda mula bercinta dengan emas dan perak.Jawapannya masih belum terlewat jika dibandingkan dengan mereka yang akan bercinta dengan emas dan perak 5 tahun akan datang.Pepatah Melayu ada menyatakan “Tak kenal maka tak cinta” . Begitulah juga anda dengan emas dan perak , selagi anda tidak mengenalinya maka agak sukar untuk anda cinta padanya.

Apakah langkah-langkah mengenali emas dan perak seterusnya membolehkan membuat ikatan percintaan.

Apa yang anda perlu lakukan sekarang adalah cari jawapan bagi soalan dibawah :

 1. Apa Itu Emas ? .
 2. Apa Keistimewaan Emas ? .
 3. Apa kaitan dengan Islam ? .
 4. Apa Kaitan Dengan matawang ? .
 5. Apa keuntungan dalam emas ? .

Jika sudah menemuinya , pasti anda akan mula melakukan perjanjian ikatan percintaan bersama emas dan perak :) . Jika anda sukar mencari jawapannya , temui saya secara “live” @ secara online untuk mengetahui jawapannya.Malah anda bakal mengetahui rahsia emas dan perak Public Gold selanjutnya.

 1. Apa itu Penyimpan Emas , Pelabur Emas dan Peniaga Emas ?
 2. Apa keuntungan sebagai penyimpan emas ?
 3. Apa keuntungan sebagai pelabur emas ?
 4. Apa keuntungan sebagai peniaga emas ?
 5. Apa tindakan yang wajib lakukan sekarang ?

LIVE .

ONLINE – bagi mereka yang tidak ada peluang menemui saya secara LIVE.

 1. 019 – 9561641.
 2. Email.
 3. Yahoo Mesenger.
 4. Facebook Emaskini & Sabri Ahmad.

Leave a Reply

Your email address will not be published.