10 comments

 1. adakah saving emas kat maybank lbh tggi dr bank lain?

  [Reply]

  putremas Reply:

  spread lebih kurang sama. cuma hukum yang membezakannya. antara halal dan haram. untuk keterangan lanjut boleh hubungi saya [dengan izin En. Sabri – pemilik blog] kerana isu sensitif.

  [Reply]

 2. Berapa interest ar-rahnu? Kalau gold bar tu ader kemik sikit dia reject tak? Boleh buat loan Cara ni untuk berapa tahun?

  Bg saya ini salah satu leverage yg pelabur boleh guna. Tapi hati-hati kerana ianya juga serampang dua mata

  [Reply]

 3. salam, memang betul boleh buat duit extra di ar rahnu . Biasa saya buat di ar rahnu bank rakyat. Boleh baca artikel di blog saya tentang camner nak buat duit di ar rahnu berdasarkan pengalaman saya sendiri.boleh lawati http://www.knizambiz.com

  [Reply]

 4. This was a fantastic report involving silver. I own silver bullion and also colloidal silver. We Can’t survive with out them. Greatful I came across your information.

  [Reply]

 5. Tuan/Puan, Bank Muamalat caw pekan menawarkan margin pinjaman untuk gadaian emas sehingga 75% dari nilai marhun. ia adalah margin pinjaman tertinggi yang ditawarkan oleh ar rahnu yang terdapat di malaysia. tuan/puan boleh berkunjung ke premis kami di pekan pahang untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai ar rahnu kami.

  [Reply]

  Sabri Reply:

  Tq , moga memberi kemudahan kepada mereka yang memerlukannya

  [Reply]

 6. hi…saya amat b’minat dgn konsep gadaian emas ni…boleh bg tau saya cara nak memulakan ye…tq..

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *