Dua Produk Terbaru Dari Public Fine Gold

Assalamualaikum dan salam emas buat semua.Apa kahabar sahabat semua , diharapkan sihat di samping tugas yang di amanahkan.

Disini saya ingin mengumumkan pada sahabat yang belum mengetahui tentang dua lagi product kelauran Public Gold yang bakal dilancarkan tidak lama lagi iaitu Public Silver dan Public Jewellery.Pelancaran ini akan diadakan di Putrajaya pada 28hb Februari 2009.Maklumat lanjut sila lihat gambar promosi dibawah :

Yang menariknya seorang artis tanah air akan dilantik menjadi duta bagi Public Jewellery.Artis yang saya maksudkan adalah Diana Danielle.Bagi mereka yang ingin berkenalan dengan artis Diana Danielle bolehlah menghadirkan diri :) . Andai kata sahabat diberi pilihan : Antara Diana Danielle dengan emas , yang mana pilihan :) ?

2 Responses so far.

  1. […] dan salam emas buat semua pengunjung.Tepat pukul 2.00 petang esok akan berlangsung pelancaran barang kemas keluaran Public Jewellery Sdn Bhd.Syarikat ini adalah salah satu syarikat rangkaian Public Fine Gold International Sdn Bhd.Syarikat […]

  2. […] dan salam emas buat semua pengunjung.Tepat pukul 2.00 petang esok akan berlangsung pelancaran barang kemas keluaran Public Jewellery Sdn Bhd.Syarikat ini adalah salah satu syarikat rangkaian Public Fine Gold International Sdn Bhd.Syarikat […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *