Emas Belum Sampai , Dah Dapat Untung

Salam sahabat emas ,,,,, harga emas semakin hari semakin naik.Kadang-kadang saya sendiri “terkejut beruk” melihat kenaikkan harga emas….So saya mencadangkan sahabat semua , beli emas sekarang sebelum terlambat.Memang tidak rugi beli emas…..Saya jamin sahabat semua tidak akan menyesal.Mengeluh lewat beli ada ler….

Tapi masih ramai yang belum sedar akan kepentingan membeli dan menyimpan emas.Ramai customer saya mengatakan , kebanyakkan kawan mereka “memperlekehkan kepentingan emas” .Jangan kecil hati atau marah mereka , mungkin mereka belum sedar / belum faham akan kepentingan menyimpan emas.Apa yang perlu sahabat buat , terangkan secara baik-baik bagi menyedarkan mereka semua.Kalau nak mintak tolong saya sedarkan mereka pun boleh jugak , hanya call/sms saya bagi mendapatkan pertolongan :).Saya sudi memberi taklimat @ nasihat secara percuma.

Bagi mereka yang menyikuti perkembangan blog emaskini , tentu sahabat perasan dengan satu komen :

aku beli emas 20gm x 2 keping. masalahnya emas aku belum sampai lagi kat tangan tapi dah untung hampir RM100 lebih untuk 1 keping.

macam mana ni??? menyesal aku beli sket

Komen tersebut bukan paksaan dari saya/ di ada-adakan , sebaliknya dari lubuk hati yang ikhlas.Semalam beliau sudah pun memiliki goldbar seberat 20gram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *