Malaysiakini dan Emaskini

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia.Sejak akhir-akhir ini harga emas boleh dikatakan “seperti mata gergaji” , naik turun naik turun bab kata orang Pinang pi mai pi mai tang tu.

Berbalik pada isu kita pada hari ini mengenai tajuk yang agak menarik juga.Isu kali ini bukan isu emas tetapi isu Malaysiakini dan Emaskini.Tentu ramai yang mengenali lamaweb Malaysiakini.Malaysiakini merupakan salah satu akhbar online di Malaysia yang lebih tertumpu pada politik.Boleh dikatakan setiap hari isu politik terpapar di Malaysiakini.Aduhaiiiii , memang orang Malaysia suka main politik erk….apa kata yang tegar main politik berlaih pada main emas pulak :) .

Kalau rasa nak “main emas” , boleh hubungi saya untuk maklumat lanjut atau pun baca berita tentang emas di Emaskini.Jangan dok asyik baca gosip politik sehingga gosip ilmu ditinggal begitu sahaja.

Disini juga saya ingin mengumumkan lamaweb Emaskini tidak ada kaitan langsung dengan Malaysiakini.Emaskini hanya sebuah lamanblog peribadi milik seorang “pengila emas” dan Master Agen bagi syarikat Public Fine Gold International yang menjual dan membeli golbar,dinar dan barang kemas.

Sekian Terima Kasih

Sabri Ahmad ( 012-9561954 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *