eBook Rahsia Usahawan Percuma Sempena Tahun Baru 2013

Assalamualaikum dan Selamat Tahun Baru 2013 kepada semua pengunjung EmasKini.Com

Alhamdulillah , EmasKini.Com terus kekal dan berjaya untuk tahun ke 4 atas sokongan anda semua.Terima Kasih dari kami.Doa kami , ilmu yang anda perolehi berguna untuk anda dan generasi seterusnya.Kejayaan pasti milik anda , In Sha Allah.

Sempena tahun baru 2013.Saya Sabri Ahmad ingin menghadiahkan eBook Rahsia Usahawan Emas kepada 2 orang yang berjaya menarik perhatian saya dengan hanya komen.

contest-blog-emaskini-2013

Syaratnya adalah :

1 – 1 Januari 2013 – 31 Januari 2013 ( Tarikh Penyertaan ).
2 – Komen mesti bermula dengan perkataan ” Saya suka@tidak suka emas kerana …….. “. Sila tinggalkan komen anda dibawah artikel ini di ruangan komen facebook sahaja ( mesti ada akaun facebook ) .
3 – Praduan ini sah jika jumlah penyertaan melebihi 20 orang.

 

Selama Berjaya.Rasuah Dilarang Sama Sekali 🙂 .

25 comments

 1. Saya suka emas kerana kelebihan emas sebagai harta yg fleksibel iaitu boleh dipakai, boleh disimpan, nilainya tinggi, boleh dilaburkan, boleh dipajak waktu terdesak, boleh buat duit menerusi ar-rahnu dan kalis inflasi.

  [Reply]

 2. Saya suka emas kerana kelebihan emas sebagai harta yg fleksibel iaitu boleh dipakai, boleh disimpan, nilainya tinggi, boleh dilaburkan, boleh dipajak waktu terdesak, boleh buat duit menerusi ar-rahnu dan kalis inflasi.

  [Reply]

 3. Saya suka emas kerana ianya cantik, menarik dan memang 'boombastic'. Dan yang paling penting ia KALIS INFLASI untuk dijadikan pelaburan di masa hadapan. Beli lah emas untuk bekalan dunia dan akhirat.I LOVE GOLD.

  [Reply]

 4. Saya suka emas kerana ianya cantik, menarik dan memang 'boombastic'. Dan yang paling penting ia KALIS INFLASI untuk dijadikan pelaburan di masa hadapan. Beli lah emas untuk bekalan dunia dan akhirat.I LOVE GOLD.

  [Reply]

 5. saya suka emas kerana emas mempunyai aura tersendiri,seolah-olah mampu menarik lebih banyak lagi emas lain kepada pemiliknya…sekiranya kita memiliki emas,jaga emas itu dengan baik kerana kelak ia akan menjaga kita kembali…

  [Reply]

 6. “Saya suka emas kerana ia merupakan mata wang yang tercatat dalam kitab Al-Quran. Ia menjaga nilai semasa tanpa ada unsur manipulasi dan penipuan. Sesungguhnya rezeki yang halal tanpa unsur syubahah disalurkan kepada jalan Allah akan menyelamatkan kita sekeluarga di dunia dan akhirat. Bertukarlah dari wang fiat kepada emas.”

  [Reply]

 7. pepatah arab menyebut Masa itu Emas,,ini menunjukkan betapa nilai nya emas seperti setiap detik masa itu berjalan…..

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *