Seminar Pelaburan Emas Percuma di Kelantan & Terengganu

Salam semua sahabat emas tidak kira di mana berada.Semoga keadaan ekonomi kita lebih baik dari semalam.Baik bukan kerana menipu orang tetapi baik dengan usaha sendiri.Semoga sekali lagi , sahabat sudah mula sedar akan kepetingan menyimpan emas dan mula mencari peluang untuk memiliki emas.Baiklah , kita mulakan celoteh saya pada hari ini.

Masih ramai dikalangan kita dikategori sebagai “kais pagi makan petang”.Mengapa situasi sebegini masih berlaku ke atas diri kita.Jawapan ada dalam diri masing-masing , so masing-masing lah jawab.

Pada pendapat saya , salah satu penyebab mengapa kita masih “kais pagi makan petang”.Kurang bijak memilih peluang dan gagal mengurus sistem kewangan.Apa maksud saya kurang bijak memilih peluang ? Maksudnya disini , ramai dikalangan kita lebih suka memilih perniagaan/pelaburan yang cepat mendatangkan keuntungan dengan modal yang kecil.Satu lagi , kalau keuntungan berbunyi “sen” orang kita memang tidak suka.Kalau bunyi “ratus” , “ribu” , juta memang terbeliak biji mata.Manakala kurang bijak mengurus sistem kewangan pula , duit keluar melebihi duit masuk.Fahamkan……so fikir-fikir kan lah.

Isteri saya ada memberi 3 tip untuk berjaya dalam perniagaan.

  1. Jangan melengah-lengahkan urusan perniagaan.
  2. Ambil keuntungan walaupun “sen”.
  3. Tidak ada unsur “bayar ansur-ansur/hutang”.

Alamak dah tersasur dari motif utama pulak.Tujuan sebenar saya adalah ingin mengingatkan orang Kelantan dan orang Terengganu mengenai seminar pelaburan emas bersama Public Gold.Jom ler ramai-ramai serbu seminar pelaburan emas pada kali ini.Seminar ini PERCUMA yakni sahabat tidak dikenakan bayaran untuk mendengar ilmu mengenai pelaburan emas.Kalau keadaan tidak mengizinkan sahabat untuk menghadirkan diri , wakilkan atau jemput sekali saudara mara/sahabat/isteri/anak/suami.Jangan tak pergi k , nanti saya belanja teh tarik :).

Kota Bharu Kelantan – Grand Riverview Hotel
Sabtu/26.12.09/8pm-10pm

Kuala Terengganu – Ming Star Hotel
Ahad/27.12.09/8pm-10pm

So sekarang apa yang sahabat perlu lakukan adalah taip nama sahabat dan hantar ke 012-9561954 untuk melayakkan sahabat mendapat kerusi.Siapa cepat dia dapat kerusi :).Bagi sahabat yang bukan tinggal di Kelantan dan Terengganu klik pada link ini.

2 Responses so far.

  1. […] : Jangan lupa untuk menghadirkan diri di Seminar Pelaburan Emas Percuma di Kelantan & Terengganu. Posted in Cerita Emas, Public Dinar, Public Gold Tags: belian pg, certia emas aku, emas pg, […]

  2. […] p/s : Jangan lupa untuk menghadirkan diri di Seminar Pelaburan Emas Percuma di Kelantan & Terengganu. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.