Tiada Istilah “Ahli” Dalam Public Gold

Ramai yang masih keliru dengan konsep perniagaan emas dan perak oleh Public Gold . Konsep perniagaan yang dijalankan oleh Public Gold secara asasnya sama seperti perniagaan yang dijalankan oleh kedai-kedai emas di luar sana.

Konsep Asas Perniagaan Emas Tradisional

Pergi Kedai —–> Tanya Harga —–> Pilih Emas ——> Bayar —–> Dapat Emas.

Konsep Perniagaan Emas Public Gold

Tengok Harga Di Website —–> Pilih Emas & Kunci Harga —–> Bayar Online atau Offline —–> Dapat Emas atau Public Gold Tolong Simpan.

Produk emas keluaran Public Gold fokus kepada emas dalam bentuk simpanan dan pelaburan manakala kedai emas fokus kepada emas perhiasaan ( barang kemas ).Banyak kelebihan Public Gold dalam industri emas dan perak di Malaysia.Boleh baaca di 117 Kelebihan Public Gold.

Dalam Public Gold tiada istilah “AHLI”.Yang ada hanya DEALER atau CUSTOMER.Walaupun dalam sistem Public Gold ada status DEALER dan CUSTOMER.Tak ada harga dealer ( agen ) , tak ada harga ahli , tak ada harga customer.Semua pembeli ( termasuk dealer ) , beli emas Public Gold ikut harga yang dipaparkan di website Public Gold .Satu harga untuk semua .

Nak jadi dealer ( agen ) pun tak perlu bayaran yuran keahlian walaupun 1 sen.Beli emas / silver Public Gold dalam nilai tertentu dalam satu resit dah boleh jadi dealer.

RUJUK PG SELL = HARGA DEALER / AHLI / CUSTOMER

Ultimate-Wealth-Protector---Public-Gold-2016-01-25-13-40-07

Sebarang persoalan boleh ke Soal Jawab Emas dan Silver atau hubungi 010-7890916 ( Sabri Ahmad / PG000428 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *