Buat Blog-Promosi Untuk Agen Public Fine Gold

Salam sahabat emas…..Disini saya ingin mempelawa agen PG yang ingin memiliki blog peribadi bagi mempromosi jongkong emas dan dinar emas.Banyak kelebihan jika anda mempunyai blog peribadi.Salah satunya , bidang perniagaan anda akan mejadi lebih luas dan profesional.

Sebagai contoh , sejak topik Pelaburan Emas yang disiar di rancangan Bijak Wang TV3 , saya menerima banyak panggilan dari seluruh negeri untuk mengetahui tentang selok belok pelaburan emas.Bila saya tanya ” dari mana mengetahui no hp saya , pemanggil itu menjawab melalui lamaweb EmasKini.Com ” .

Jika anda berminat untuk memiliki lamanblog / blog untuk perniagaan anda sila hubungi saya.Tawaran isitimewa ini khas kepada agen PG sahaja.Bagi mereka yang bukan agen PG pun boleh jugak tapi lain sedikit harganya.

Sesiapa berminat nak buat domain dot com….dot net……dot org ..boleh hubungi saya secepat mungkin…hanya serendah RM150 / tahun dan khidmat sokongan 24jam……tawaran terhad……jana pendapatan beribu-ribu.Contoh lamanblog yang anda akan perolehi seperti EmasKini.Com / DinarKini.Com .

DinarKini-Com

p/s : Tawaran ini tidak ada kena mengena dengan syarikat PG , ia hanya tawaran dari saya bagi memperluas “keyword” pelaburan emas di internet.

p/s/s : Lamanblog DinarKini.Com untuk dijual , sesiapa yang berminat boleh hubngi saya , siapa cepat dia dapat.

67 comments

  1. Salam En Sabri;

    Mohon emailkan maklumat detail… saya berminat menjadi Agen PG seterusnya memiliki blog seperti ini 🙂

    [Reply]

    emas kini Reply:

    saya dah email pada saudari.Tq

    [Reply]

  2. saya sgt2 berminat utk memilik blog emas seperti ini..saya beru saja menjadi agen public gold..(A0474)..

    saya perlukn blog dgn segera…bila boleh saya buat pembayaran??

    [Reply]

    Dila Reply:

    aik nape saya xde pun no agen camtu… nak kena tanya PG ni…

    [Reply]

  3. bleh bgtau camane nak memeliki blok or website yg saudara tawar kan. blh bg lbh maklumat dan cara bayaran nya?

    [Reply]

    Sabri Reply:

    maklumat lanjut telah dihantar ke email saudara amir.Tq

    [Reply]

  4. assalamualaikum… sy ingin meminta bantuan dari encik sabri macam mana nak copy atau paste kod harga publicgold dengan public dinar(24 hour live)? sekian terima kasih

    [Reply]

  5. Salam En. Sabri,

    Saya baru sahaja menjadi agen public gold dan berminat untuk miliki blog seperti ini. Tawaran ini masih dibuka lagi? Kalau ya, boleh tolong email detail pada saya…

    Terima kasih

    [Reply]

  6. Salam En. Sabri

    Saya baru saje menjadi PG agent. saya berminat untuk memiliki website seperti ini. Macam mana dgn kosnya.

    terima ksih

    [Reply]

  7. salam en sabri,..

    promosi masih dibuka lagi ker utk agen PG? saya pun berminat miliki web sebegini,.. leh hantar info n kosnye,.. tq

    [Reply]

  8. Salam en sabri…saya berminat utk dpt kan website ni. Bleh en emailkan saya detail dgn kadar segera? TQ

    [Reply]

    Sabri Reply:

    maklumat sudah dihantar ke email tuan.tq

    [Reply]

  9. salam es sabri sy berminat nk buat blog .com ni bleh bagi dtail tak? sy juga berminat nk beli silver bar.. bleh bagi diskaun lagi? rm2200 bleh? tq

    [Reply]

    Sabri Reply:

    silver yang mana tu ? kalau yang sy lelong tu 20pc silver morgan tu tak dapat ler coz tu memang harga diskaun dah

    [Reply]

  10. salam..
    saya en. nik mohamad dealer PG dan sy ingin wt satu website/webblog seperti ini utk membuat promosi secara online….utk meningkatkan lg sales sy…

    [Reply]

  11. Saya baru menjadi dealer dan berminat nak wujudkan website itu. Tolong hantarkan
    butir-butir kepada saya.Terima kasih.

    [Reply]

  12. Macamana saya nak daptkan template blog macam nie dalam masa yang sama saya nak kekalkan entry dan entiti dalam blog lama saya?

    [Reply]

    Sabri Reply:

    theme ini hanya untuk domain/webhosting berbayar yang menggunakan sistem WordPress sahaja.Blogspot tak boleh

    [Reply]

  13. Assalaumialaikum En Sabri. Sy berminat nk buat blog seperti contoh diberi. Boleh bagi detail? cara, price etc….

    [Reply]

  14. salam…sy nk tnye ape beza wordpress dgn blogspot?dan blog ini bole letak ape2 name .com atw tidak?brape byaran blog ini…tq

    [Reply]

    Sabri Reply:

    blogspot free dan wordpress adalah cms/sistem yang digunakan jika menggunakan tapak hosting berbayar…kos blog ini adalah RM170.tq

    [Reply]

  15. salam… saya berminat nak ade blog macam nie… saya sebelum nie ade blogspot je,,, plese send a detail to my email. saya ajen PG gak area k,trganu..

    [Reply]

  16. salam tn admin,

    saya telah menjadi agen PG dan berminat untuk ada blog seperti tuan admin. minta maklumat lanjut

    [Reply]

  17. salam tuan, saya memerlukan pertolongan dr tuan.
    saya sudah mempunyai keyword (nama bagi laman web saya sendiri dalam .com)dan saya juga sudah melanggan hosting dari sebuah syarikat iaitu http://www.internet-webhosting.com .Permasalahan saya ialah saya tidak tahu nak setting seperti laman web tuan sabri ini.perkara ini amat menyukarkan saya sekali..di harap tuan sudi membantu saya…tq

    [Reply]

  18. Assalaumialaikum En Sabri. Sy berminat nk buat blog seperti contoh diberi. Boleh bagi detail? cara, price etc….

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *