Laman Web EmasMalaysia.Com Untuk Dijual

Salam sahabat emas semua…..Alhamdulillah semakin ramai peminat emas / peniaga emas memiliki blog / website sendiri.Ini merupakan petanda baik dalam industri emas tanah air.Kalau kita dapat lihat , website / blog mengenai ilmu emas di Malaysia amat kurang sekali.Kalau blog / website merapu bersepah di internet lebih-lebih lagi laman web lucah :).

Kalau sebelum ini saya ada membuat promosi untuk agen Public Fine Gold memiliki blog peribadi / syarikat.Blog pertama yang saya lancarkan adalah DinarKini.Com dan sudah pun terjual.Selepas itu saya menerima tempahan untuk membuat lamanweb syarikat Gold Avenue Sdn Bhd milik Dr Zahari.Alhamdulillah website tersebut dapat disiapkan dan proses updating sedang dijalankan.

Gold-Avenue-Sdn-Bhd

So hari ini satu lagi laman blog yang amat sesuai bagi mereka yang ingin mempromosi bidang emas di Malaysia adalah EmasMalaysia.Com.Harga bagi laman blog ini adalah RM195.00 sahaja.Bagi mereka yang berminat boleh hubungi saya secepat mungkin.Siapa dapat dia dapat.

EmasMalaysia.Com

8 Responses so far.

 1. emas kini says:

  emasmalaysia.com telah di lock :)

  [Reply]

 2. putremas says:

  Tahniah dan syabas En. Sabri. Mudah-mudahan Allah s.w.t melimpahkan rezeki yang halal lagi berkat kepada tuan atas kebaikan yang tuan lakukan untuk membantu saudara yang lain.

  [Reply]

  emas kini Reply:

  Terima kasih…moga kita sama-sama mendapat berkat dengan usaha yang murni ini….”seperti kata seorang Ustaz pada saya ,byk pahala dapat meniaga dinar :)”

  [Reply]

 3. khairulnizam says:

  salam emaskini

  tahniah, pandai emaskini buat blog….insyaallah klu nak order buat website mini juaalan ke nanti saya contact emaskini. Ada perancangan juga tapi on progress…..berapa ek price klu nak wat web jualan? ada pakej tak?

  [Reply]

  emas kini Reply:

  boleh ajer…tiada pakej khusus….semuanya boleh dibincang….:)

  [Reply]

 4. Kimizo says:

  Dah dijual ke website tu?

  [Reply]

  emas kini Reply:

  sudah habis di jual.kalau en kimizo hendak..ada satu lagi yang bakal dijual…sy akan umumkan esok :)

  [Reply]

 5. juenaz says:

  assalamualaikum en. Sabri.. Saya juga ingin mempunyai blog seperti ini. Saya adalah priority dealer yg baru berjinak2 dengan emas. Minta quotation. Terima kasih. Boleh juga email ke saya ye.

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *