Anugerah Bintang Semakin Meningkat 2011

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera buat sahabat sekalian.Mesti ramai yang tertanya-tanya apa itu “Anugerah Bintang Semakin Meningkat ” , adakah sama seperti Anugerah Skrin 2011 @ anugerah realiti program Bintang Kecil TV9 :) . Jangan kusutkan minda sahabat sekalian dengan persoalan diatas , apa kata teruskan membaca artikel ini sehingga habis :)

Baiklah untuk makluman semua , Public Fine Gold International Sdn Bhd telah mendapat pengiktirafan SILVER dari STAR OUTSTANDING BUSSINESS AWARD 2011 ( SOBA ) iaitu sebuah badan yang mengiktiraf kejayaan usaha niaga syarikat-syarikat di Malaysia.Public Fine Gold International Sdn Bhd telah menerima anugerah SILVER dalam kategori “Rissing Star” kalau diterjemahkan dalam Bahasa Malaysia iaitu Anugerah Bintang Semakin Meningkat :) . Maklumat penuh mengenai pemenang anugerah sila ke http://www.goldenbullaward.com .

Walaupun baru berusia 3 tahun , anugerah demi anugerah dicapai hasil kerjasama semua ( customer / dealer / staff pg ) + sistem yang teratur.Tahniah buat semua . Ini membuktikan apa yang dibuat Public Gold bukan “permainan sekejap” tetapi “permainan tanpa noktah” .

So bagi mereka yang ingin menyertai kami tapi kurang keyakinan / kurang ilmu / kurang info , boleh menghubungi saya terus di talian 019-9561641 ( Sabri Ahmad ) @ Dealer yang berdekatan .

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.