Tawaran Untuk Agen Public Gold ( Tiada Website/Webblog )

Assalamualaikum dan Salam sejahtera kepada semua mereka yang banyak memberi sokongan pada emaskini.com.Alhamdulillah dengan izinNya , dapat saya mencoret sepatah dua kata untuk sahabat semua.

Sudah agak lama emaskini.com membisu dengan artikel-artikel yang boleh menyedarkan kita betapa pentingnya menyimpan emas sebagai aset untuk masa depan.Sepanjang perjalanan sebagai penyimpan dan peniaga emas , tidak ada perkataan MENYESAL.Mungkin ramai dikalangan kita mula gelabah melihat harga emas yang tidak menentu sejak akhir-akhir ini.Sifat yang perlu ada dalam situasi sekarang adalah “SABAR” dan teruskan perjuangan sebagai seorang peniaga.Kadang-kadang saya naik hairan berdasarkan pada situasi harga emas sekarang ” waktu sekarang adalah waktu sesuai untuk beli emas tetapi terbalik pulak jadinya ” . Adakah anda takut kerugian memiliki emas ? Adakah anda sudah betul-betul faham fungsi dan kepentingan emas.

Baiklah , berbalik pada topik asal pada hari ini.Disini saya ingin membuat tawaran untuk agen Public Gold yang tidak tahu / tiada website/webblog sebagai salah satu platfrom membuat promosi secara online.Bagi agen Public Gold yang berminat , sila hubungi saya untuk maklumat selanjutnya.TAWARAN TERHAD

Post Tagged with ,

8 Responses so far.

 1. Mohd Zamri Baharom says:

  Assalammualaikum En Sabri.. Saya masih baru sebagai agen Public Gold dan berminat untuk memiliki website/webblog sebegini sebagai salah satu platfrom membuat promosi secara online saya. Minta En Sabri berikan saya maklumat lanjut tentang kos dan sebagainya. Sekian

  [Reply]

 2. Mohd Zamri Baharom says:

  Assalammualaikum.. Saya telah membacanya dan ingin segera mendapatkannya. Saya juga telah majukan maklum balas melalui email kepa en.

  [Reply]

 3. hazizi says:

  salam.. sy berminat tuk miliki website spt ini.. ingin penerangan lebih lanjut..thanx.

  [Reply]

 4. Sabri Ahmad says:

  maklumat lanjut telah saya hantar ke email tuan.tq

  [Reply]

 5. zaidi bin rahman says:

  assalamualaikum… sy nak minta sikit bantuan daripada encik sabri mcm mane nak copy code atau paste harga public gold dan public dinar(24 hour)

  [Reply]

 6. Sabri Ahmad says:

  nanti saya emailkan k

  [Reply]

 7. zaidi bin rahman says:

  ok.. terima kasih

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *