Berapa Modal Jadi Agen Public Fine Gold ?

Assalamualaikum dan salam emas buat semua pengunjung emaskini.Diharap sahabat semua sihat dari segi fizikal dan mental.Pejam celik pejam celik , dah nak habis bulan Januari 2010 erk , kejap jer masa bergerak meninggalkan kita.Patut ler orang samakan “masa itu emas” bagi mengambarkan betapa berharga/bernilainya masa.So diharapkan sahabat semua tidak mensia-siakan masa , lebih-lebih lagi masa harga emas rendah/murah.Inilah peluang sesuai untuk sahabat beli emas atau pun masa yang sesuai untuk sahabat bergelar agen Public Fine Gold.Kalau dah ada duit tu , apa tunggu lagi call/sms saya untuk dapatkan emas keluaran Public Fine Gold atau pun call/sms saya untuk memegang jawatan sebagai agen di bawah rangkaian emaskini.

Ramai yang sms saya bertanya “Berapa modal diperlukan untuk jadi agen Public Fine Gold di bawah rangkaian emaskini’? Kalau tak silap saya , saya sudah menyatakan dalam blog ini , modal yang diperlukan untuk jadi agen Public Fine Gold , namun bergitu saya akan menyatakan sekali lagi modal yang diperlukan.

Modal yang diperlukan untuk bergelar agen sah Public Fine Gold adalah membeli satu set emas public gold iaitu , 100 gram , 50 gram (goldbar & coin) , 20 gram , 10 dinar , 5 dinar dan 1 dinar , kotak menyimpan emas tersebut.Emas tersebut hak milik sahabat dan sahabat sendiri menyimpannya (public gold tidak ada hak lagi ke atas emas tersebut yakni sahabat bebas melakukan apa sahaja). So kalau nak tahu modal kasar adalah jumlah harga semasa 1 set emas public gold.Sila rujuk harga dibawah untuk mengetahui modal jadi agen public gold :

Harga Goldbar/Coin

Harga Dinar

Ketika artikel ini ditulis , waktu sesuai untuk beli dan jadi agen public gold dan modal yang diperlukan pada waktu sekarang +-RM37265.00.Tinggi ke ?

10 comments

  1. dalam website jutawanemas (en shukor) utk jadi agen lain pulak :

    RM3x xxx++ tersebut anda akan mendapat 7 jenis produk Public Gold iaitu:

    1. Gold Bar 20 gram x 1 keping
    2. Gold Bar 50 gram x 1 keping
    3. Gold goin 50 gram x 1 keping
    4. Gold Bar 100 gram x 1 keping
    5. 1 Dinar x 1 keping
    6. 5 Dinar x 1 keping
    7. 10 Dinar x 1 keping

    cuba en sabri perbetulkan.. (keliru)..

    [Reply]

  2. …Modal yang diperlukan untuk bergelar agen sah Public Fine Gold adalah membeli satu set emas public gold iaitu , 100 gram , 50 gram (goldbar & coin)….

    maaf saya x nampak = (50 gram goldbar & coin) = goldbar + coin adalah berasingan..

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *