Promosi 20K Jadi Dealer Datang Lagi ( Potongan 50% )

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada semua pengunjung Emaskini.Com.Alhamdulillah dengan izinNya , saya diberi kekuatan untuk meneruskan lagi agenda untuk memastikan setiap dari kita menyimpan sebahagian duit kita dalam bentuk emas.

Disini saya ingin memaklumkan , Public Gold telah memberi peluang kepada semua rakyat Malaysia khususnya , dengan hanya membeli emas tidak kira dalam bentuk goldbar , dinar , silver atau pun jewellery bernilai RM20K automatik bergelar dealer rasmi Public Gold.Kalau sebelum ini lebih kurang RM40K untuk jadi dealer , ini bermakna potongan sebanyak 50% .

Jangan lepaskan peluang keemasan ini , keputusan hari ini mencerminkan keputusan hari esok.Promsi ini berlangsung hari ini sehingga 31 Oktober 2010.Apa yang perlu anda lakukan adalah isi borang dealer kemudian email kepada saya berserta emas yang dikehendaki.Pada pendapat saya emas yang sesuai untuk anda beli adalah :

Goldbar 50 gram = 1 keping
Goldbar 20 gram = 4 keping
1 Dinar = 2 keping

Emas yang saya cadangkan diatas adalah jenis yang hot dipasaran kerana mempunyai permintaan yang tinggi.Jika anda mempunyai sebarang masalah sila hubungi saya di talian 019-9561641 atau terus komen dibawah artikel ini.

23 Responses so far.

 1. saidin says:

  salam sabri
  kalau saya dah ada semua item tu camana? tapi saya memilikinya bukannya sekali gus tapi secara beransur2. layakkah utk jd dealer?

  [Reply]

 2. Sabri Ahmad says:

  x layak kot coz ini hanya untk pembelian bulan September dalam bulan September sahaja.kalau nak , leh jual gold yang ada kat tagan or gadai untuk beli emas kembali :)

  [Reply]

 3. wan says:

  sabri,
  saya mnt tntng emas ni tp saya tak dapat penjelasan yg betul n cukup..sy b’mnt jgk nk jd dealer..kat mne ye sy blh dpt details tntg dealer n cmne nk generate income klu jd dealer?..

  [Reply]

 4. […] : Promosi bulan Septermber 2010 , jadi delaer hanya dengan modal RM20K sahaja , kebiasaannya modal wajib membeli satu set gold keluaran Public […]

 5. Jaafar says:

  Salam.

  Apa kelebihan saya mendaftar sebagai downline tuan berbanding saya mendaftar terus di mana-mana branch PG?

  Kos menjadi agen hanya 20K… sangat menarik. Adakah keseluruhan kos berkenaan 100% untuk membeli emas atau ada untuk tujuan lain?

  Sekian, wasalam.

  [Reply]

 6. Sabri Ahmad says:

  http://emaskini.com/2010/09/kelebihan-menjadi-dealer-public-gold/.Dari segi undang2 tetap tuan agen PG , cuma kalau register melalui saya , kelebihan yg sy dapat bagi adalah , dari segi iklan ( emaskini.com sudah power di internet ) , khidmat nasihat percuma , tunjuk ajar buat blog percuma dan lain-lain.

  [Reply]

 7. Jaafar says:

  DAri pengalaman tuan, berapa kadar peratusan minima peningkatan harga emas dalam setahun? Pernah tak jadi negatif?

  [Reply]

 8. Welcome – New Dealer Public Gold Rangkaian Emaskini Trading | EmasKini.Com says:

  […] MAKLUMAN , REBUT PELUANG MENDAPAT STATUS DEALER PUBLIC GOLD HANYA DENGAN MODAL RM20K SAHAJA.PROMOSI INI TAMAT 31 OKTOBER […]

 9. […] bagi mereka yang berminat menyertai kami , sila layari link ini untuk mengetahui lebih lanjut […]

 10. […] berlalu promosi untuk bergelar dealer Public Gold dengan hanya modal 20K.Bayangkan dengan hanya modal 20K anda sudah bergelar “tokay emas” . Sepanjang promosi , Emaskini berjaya menzahirkan 13 orang “tokay emas” dibawah […]

 11. mus says:

  bolehkah perkongsian modal dua org

  [Reply]

 12. sabri says:

  perkongsian dibenarkan tapi kena register guna satu nama sahaja……nak lock price jadi dealer sms/call saya k

  [Reply]

 13. fadzilah says:

  Salam..peluang memiliki dan berniaga emas memang amat diminati oleh saya, cuma saya tidak berani melabur tanpa ilmu pelaburan terlebih dahulu..teringin mencari MENTOR terlebih dahulu

  [Reply]

 14. AHMAD AL-BAB says:

  elok sangat dah tu.. harga dah turun sikit.. bagi yang berada di KUALA LUMPUR

  [Reply]

 15. Rynie says:

  salam.., saya minat nak jadi kaya dgn menjual emas ni, tp bgmana nak buat?. betul ke emas yg tuan jual tu emas tulen. sbb byk dah kes penipuan ni lbh2 lg berniaga melelui internet mcm ni.

  [Reply]

 16. Nak jadi dealer PG says:

  Salam.. Nak tanya, rebate/diskaun/komsiyen 1% tu diberi pada waktu mana ya?

  Adakah diberi sewaktu pembelian pertama lagi atau next purchasing (after first 20K) baru dapat 1% tu?

  Harap dapat membantu.. tq

  [Reply]

  Sabri Reply:

  pembelian pertama ( 20K ) sudah dikira.komisen akan dibayar setiap hujung bulan mengikut jumlah terkumpul transaksi dalam tempoh 1 bulan dan akan dibayar hujung bulan seterusnya.

  sebagai contoh bulan 3 , jumlah transaksi kita dgn syarikat berjumlah RM30K , maknanya 1% daripada RM30K akan dibayar pada hujung bulan 4.

  [Reply]

 17. abdullah says:

  Bila promosi seperti ini akan diadakan semula?

  [Reply]

 18. […] bagi mereka yang berminat menyertai kami , sila layari link ini untuk mengetahui lebih lanjut […]

 19. […] berlalu promosi untuk bergelar dealer Public Gold dengan hanya modal 20K.Bayangkan dengan hanya modal 20K anda sudah bergelar “tokay emas” . Sepanjang promosi , Emaskini berjaya menzahirkan 13 orang “tokay emas” dibawah […]

 20. […] : Promosi bulan Septermber 2010 , jadi delaer hanya dengan modal RM20K sahaja , kebiasaannya modal wajib membeli satu set gold keluaran Public […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *