Promosi 20K Jadi Dealer Datang Lagi ( Potongan 50% )

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada semua pengunjung Emaskini.Com.Alhamdulillah dengan izinNya , saya diberi kekuatan untuk meneruskan lagi agenda untuk memastikan setiap dari kita menyimpan sebahagian duit kita dalam bentuk emas.

Disini saya ingin memaklumkan , Public Gold telah memberi peluang kepada semua rakyat Malaysia khususnya , dengan hanya membeli emas tidak kira dalam bentuk goldbar , dinar , silver atau pun jewellery bernilai RM20K automatik bergelar dealer rasmi Public Gold.Kalau sebelum ini lebih kurang RM40K untuk jadi dealer , ini bermakna potongan sebanyak 50% .

Jangan lepaskan peluang keemasan ini , keputusan hari ini mencerminkan keputusan hari esok.Promsi ini berlangsung hari ini sehingga 31 Oktober 2010.Apa yang perlu anda lakukan adalah isi borang dealer kemudian email kepada saya berserta emas yang dikehendaki.Pada pendapat saya emas yang sesuai untuk anda beli adalah :

Goldbar 50 gram = 1 keping
Goldbar 20 gram = 4 keping
1 Dinar = 2 keping

Emas yang saya cadangkan diatas adalah jenis yang hot dipasaran kerana mempunyai permintaan yang tinggi.Jika anda mempunyai sebarang masalah sila hubungi saya di talian 019-9561641 atau terus komen dibawah artikel ini.

23 comments

  1. salam sabri
    kalau saya dah ada semua item tu camana? tapi saya memilikinya bukannya sekali gus tapi secara beransur2. layakkah utk jd dealer?

    [Reply]

  2. sabri,
    saya mnt tntng emas ni tp saya tak dapat penjelasan yg betul n cukup..sy b’mnt jgk nk jd dealer..kat mne ye sy blh dpt details tntg dealer n cmne nk generate income klu jd dealer?..

    [Reply]

  3. Salam.

    Apa kelebihan saya mendaftar sebagai downline tuan berbanding saya mendaftar terus di mana-mana branch PG?

    Kos menjadi agen hanya 20K… sangat menarik. Adakah keseluruhan kos berkenaan 100% untuk membeli emas atau ada untuk tujuan lain?

    Sekian, wasalam.

    [Reply]

  4. Pingback: Welcome – New Dealer Public Gold Rangkaian Emaskini Trading | EmasKini.Com
  5. Salam..peluang memiliki dan berniaga emas memang amat diminati oleh saya, cuma saya tidak berani melabur tanpa ilmu pelaburan terlebih dahulu..teringin mencari MENTOR terlebih dahulu

    [Reply]

  6. salam.., saya minat nak jadi kaya dgn menjual emas ni, tp bgmana nak buat?. betul ke emas yg tuan jual tu emas tulen. sbb byk dah kes penipuan ni lbh2 lg berniaga melelui internet mcm ni.

    [Reply]

  7. Salam.. Nak tanya, rebate/diskaun/komsiyen 1% tu diberi pada waktu mana ya?

    Adakah diberi sewaktu pembelian pertama lagi atau next purchasing (after first 20K) baru dapat 1% tu?

    Harap dapat membantu.. tq

    [Reply]

    Sabri Reply:

    pembelian pertama ( 20K ) sudah dikira.komisen akan dibayar setiap hujung bulan mengikut jumlah terkumpul transaksi dalam tempoh 1 bulan dan akan dibayar hujung bulan seterusnya.

    sebagai contoh bulan 3 , jumlah transaksi kita dgn syarikat berjumlah RM30K , maknanya 1% daripada RM30K akan dibayar pada hujung bulan 4.

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *