Cabutan Bertuah Sebuah Blackberry Setiap Bulan

Catatan ini hanya sah bagi mereka yang belum bergelar dealer/priority dealer/master dealer Public Gold.Untuk makluman semua , bermula bulan JANUARI 2011 sehingga OGOS 2011 , Public Gold menawarkan cabutan bertuah setiap bulan iaitu sebuah handphone berjenama Blackberry.Bagi mereka yang mengikuti perkembangan teknologi handphohe , Blackberry antara jenama yang paling top dikalangan peniaga profesional.”Dah ler kot mengenai Blackberry , motif utama adalah emas :) ” .

Untuk pengetahuan semua , harga emas buat masa sekarang dalam keadaan sederhana yakni tidak mahal dan tidak murah berbanding sebelum ini.So , jika anda sudah mempunyai modal boleh hubungi saya untuk proses seterusnya…..

Berapa Modal ?

Modal yang diperlukan adalah +-RM20,000.00 ( Duit tersebut adalah untuk membeli mana-mana product emas keluaran Public Gold mengikut harga terkini ) . Gambar antara product keluaran syarikat Public Gold , klik disini . So bila anda keluarkan modal tersebut , anda akan mendapat emas mengikut modal yang anda keluarkan.Emas tersebut menjadi hak milik anda , anda bebas melakukan apa pun tindakan terhadap emas tersebut.

Leave a Reply

Your email address will not be published.