Gold Party Public Gold

Apa khabar pelabur emas , peniaga emas dan penyimpan emas sekalian . Moga sahabat sekalian dalam keadaan sihat hendaknya . Bagaimana dengan emas & silver yang sahabat beli tempoh hari ? Tentu sahabat sekalian sudah merasai kehebatannya.Itulah emas dan perak……..

Baiklah berbalik kepada topik asal kita pada hari ini mengenai promosi terkini dari Public Gold.Bagi mereka yang sudah mengikuti perkembangan Public Gold , tentu pernah merasai gold party yang dianjur oleh Public Gold.

Bagi mereka yang belum pernah merasai , boleh hadirkan diri di cawangan berhampiran sambil membawa emas lama / apa-apa emas asalkan emas untuk trade-in kepada emas jenama Public Gold sempena promosi X-Plan kali ke 2 ( promosi X-Plan kali 1 ).Mesti anda tertanya-tanya , hebat sangatkah emas Public Gold ?

Secara jujurnya memang hebat kerana saya sudah merasainya hampir 3 tahun.Antara kelebihannya :

Mengapa anda harus tukar emas anda kepada produk Public Gold ?

  1. Jika total nilai emas anda melebihi 20K , secara automatik anda akan bergelar dealer sah Public Gold dan akan menikmati kelebihan sebagai dealer (komisen dan sebagainya).
  2. Spread harga product Public Gold yang rendah ( tempoh mengaut untung yang cepat ) .
  3. Mudah untuk dijual beli ( 14 cawangan seluruh negara dan +-16 ribu dealer seluruh negara ).
  4. Public Gold akan membeli kembali product tersebut walaupun calar dan bengkok, asalkan beratnya tetap sama.
  5. Harga sentiasa diupdate mengikut harga emas semasa dunia ( update setiap 20 minit ) dan boleh dilihat secara “live” oleh sesiapa pun.
  6. Buatan tempatan yang sudah ada nama di pasaran & memiliki sijil ketulenan yang sah ( tidak perlu ada keraguan tentang ketulenan ) .

Baiklah bagi mereka yang ingin hadirkan diri boleh lihat jadual dibawah dan jangan lupa bagitau staff yang bertukar nama saya sebagai introducer : Sabri Ahmad / PG000428 . Terima kasih ya :)

2 Responses so far.

  1. […] mereka yang mahir dalam bidang emas dan perak.Kalau ada emas jenama lain , boleh bawa sekali untuk tukar kepada emas jenama Public Gold yang mempunyai kekuatan […]

  2. Public Gold Raya Open House 2012 | says:

    […] mereka yang mahir dalam bidang emas dan perak.Kalau ada emas jenama lain , boleh bawa sekali untuk tukar kepada emas jenama Public Gold yang mempunyai kekuatan […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.