Koleksi Emas Raya Edisi 2018 Dari Public Gold

Selamat menunaikan ibadah puasa di bulan Ramadhan ( 1 Ramadhan 1439 ) tahun ini ( 2018 ) bermula  17 Mei 2018 buat seluruh umat Islam.

Bermula tahun  2015 , Public Gold mengeluar koleksi Goldbar Edisi Raya . Design ini terhad dan di keluarkan dalam jumlah tertentu sahaja.Pada tahun lepas Public Gold mengeluarkan dalam bentuk 1Gram dengan ketulenan 999.9 berstatus LBMA ( International ) tanpa GST.


Pada tahun ini  , Public Gold mengeluarkan sekali lagi Goldbar Edisi Raya . Design ini terhad dan di keluarkan dalam jumlah tertentu sahaja.Tahun ini masih kekal dengan berat yang sama ( 1Gram)  dengan ketulenan 999.9 berstatus LBMA ( International ) tanpa GST.

Harga “retail” utk 1pcs 1Gram hanya RM250 pada hari ini.Untuk dapatkan dengan harga lebih murah , beli melalui kaedah GAP. Miliki koleksi ini sebelum terlambat :) . Dikhabarkan kakitangan kerajaan Malaysia Baru dapat bonus raya RM400 dibawah parti Pakatan Harapan pimpinan Perdana Menteri Malaysia ke 7 yakni Tun Dr.Mahathir Mohamad.Jadi , boleh alihkan sebahagian RM tersebut kepada golbar edisi raya dan hadiah kepada anak / pasangan / ibubapa.InshaAllah sampai bila-bila mereka pasti ingat “duit raya” tersebut.

Mengapa Mesti Tukar Duit Raya Anak Kepada Emas ?

  • Didik anak menyimpan aset emas fizikal.
  • Cantik.
  • Nilai Duit Raya RM180 tahun ini takkan sama tahun seterusnya tapi tidak bagi EMAS.
  • Duit Raya Emas akan beranakkan dengan sendiri.Contoh tahun ini RM180 tapi tahun hadapan mungkin jadi RM200 tanpa buat apa-apa.
  • Susah nak habis/bocor dalam bahasa mudah “susah ibubapa nak pinjam” .

Dapatkan Goldbar Edisi Raya Public Gold , boleh Order Secara Online atau Terus Hubungi 010-7890916 ( Call / SMS / WhatsApp )

One Response so far.

  1. azrinros says:

    Selamat duit raya anak dengan tukar kepada emas.

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *