Seminar Pelaburan Emas Di Paka , Terengganu

Salam sahabat semua……Pagi tadi saya menerima panggilan dari  Syarikat Public Fine Gold International Sdn Bhd.Mereka  memberitahu saya , mereka akan mengadakan seminar pelaburan emas di Residence Resork Paka Terengganu.Seminar ini percuma dan sesiapa pun boleh menghadirkan diri untuk mengetahui selok belok pelaburan emas dan potensi emas untuk masa depan.Inilah peluang emas bagi anda untuk mendapatkan ilmu secara percuma.Jangan sia-siakan peluang di depan anda.

So bagi mereka yang berada di Terengganu , bolehlah menghadirkan diri pada 14hb November 2009.Bagi memastikan anda “duduk dikerusi” sila SMS/call saya untuk “booking seat”.Cuba elakkan anda seperti gambar dibawah :

Gambar diatas diambil dari blog Pokli ketika seminar pelaburan emas berlangsung di Public Gold Sunway.Apa pun tahniah kepada saudara yang duduk atas lantai kerana sanggup melakukannya demi ilmu yang tidak ternilai.

Bagi orang Dungun / Paka / Kemaman / Kerteh / Terengganu / Malaysia , cepat-cepatlah SMS/call saya @ Pokli @ mana-mana agen yang berdekatan untuk tempahan sebelum terlambat.

One Response so far.

  1. […] sahabat semua boleh perjelaskan secara detil , dipersilakan.Semalam saya sempat menghadirkan diri seminar pelaburan emas di Paka.Alhamdulillah sambutan agak mengalakkan walaupun tempat yang disediakan oleh Public Fine Gold […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.