Undangan Ke Public Gold Gala Dinner 11.11.11

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua sahabat.Alhamdulillah dengan izinNya saya masih diberi kekuatan untuk meneruskan kehidupan di muka bumi ini.Tanpa kuasa mutlakNya tidak mungkin saya masih mampu meneruskan kehidupan ini.Baiklah sebelum saya meneruskan coretan pada kali ini , saya ingin memaklumkan harga emas dan perak sekarang berada dalam keadaan rendah berbanding 2 3 4 minggu sebelum ini.So ini peluang terbaik bagi anda semua memiliki logam yang penuh dengan hikmahnya.Sejak sebulan , lebih kurang 18% harga emas turun bermula 5 September 2011 hingga 5 Oktober 2011.Penurunan ini berpunca dari kekuatan matawang USD . Apa pun kejatuhan harga emas hanya sementara sahaja sebelum melonjak ke paras seterusnya.So ini adalah peluang terbaik bagi anda semua memiliki logam mulia ini.

Berbalik kepada topik asal kita iaitu Undangan Ke Public Gold Gala Dinner 2011.Anda semua dijemput hadir bagi memeriahkan lagi majlis rasmi + majlis amal.Maklumat seperti dibawah & jika berminat boleh hubungi saya untuk mendapatkan tiket dengan bayaran RM150.00/1 tiket.Tiket adalah terhad.

Sunway Pyramid Convention Centre
Sunway Resort Hotel & Spa, Persiaran Lagoon, Bandar Sunway, 46150 Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan, Malaysia.
Date: 11-11-2011
Time: 7:00PM to 10:30PM

Post Tagged with

One Response so far.

  1. […] dalam Public Gold.Alhamdulillah , Gala Dinner datang lagi untuk tahun kedua , gala dinner pertama dianjurkan pada tahun lepas iaitu pada tarikh 11.11.11 . Gala Dinner merupakan satu majlis makan malam  pengurusan Public Gold bersama keluarga dealer […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *